Umbraco

Umbraco er vores anbefalede open source indholdsstyringssystem

Umbraco er en meget skalerbar CMS løsning. Hvad enten det er til enkle websteder eller store internationale, flersprogede e-handelsløsninger

Ved hjælp af Umbraco sørger vi for at din virksomhed får en online tilstedeværelse, der kan starte enkelt og skalere efterhånden som din strategi udvikler sig.
Vores Umbraco-projekter er udviklet med markedsføringspræstationer for øje og sørger for, at synlighed, engagement, datastyring og konverteringsfrekvensoptimering medtages fra start.

Enkelt, nyttigt og brugbart

Det tager i gennemsnit 30 minutter for vores kunder at blive bekendte med Umbraco CMS. Indholdsadministratorer er med det samme i stand til at få forstå opbygningen af sider og kan komme i gang med at tilføje indhold med det samme med den brugervenlige WYSIWYG-sideditor.
Platformens enkle og tilpasningsbare redigerings- og indholdsskabelsesværktøjer giver dig mulighed for nemt at administrere og vedligeholde dit websted på dine egne vilkår.

Umbraco CMS icon
Technology integrate the experience

Udvid og integrer

En af Umbracos styrker er dets lette fleksible fundament. Ved hjælp af Umbraco API kan du tilpasse enhver af Umbracos funktioner eller tilføje egne. Umbraco er unikt til at integrere med næsten ethvert eksisterende system.

Med sin åbne og fleksible arkitektur er det let at integrere med ERP- og CRM-systemer, herunder Microsoft Dynamics og Salesforce.

Vi er et Umbraco hus

Vores team af specialister kan give dig planen for en online tilstedeværelse, der kan skaleres og vokse, når din strategi udvikler sig.
Vores Umbraco-projekter er altid udviklet med markedsføringspræstationer for øje og vi sørger for, at synlighed, engagement, datastyring og konverteringsfrekvensoptimering medtages fra start.

Umbraco house

Vil du vide mere om Umbraco?

Fortæl os om dine udfordringer, mål og tidsplan, så hjælper vi dig med at finde ud af, hvilke tjenester der passer til din organisation.


[javascript protected email address]

Må vi ringe dig op?