Vores mission er at udvikle og designe de bedste Sitecore løsninger

Sitecore løsninger og Sitecore udvikling i sin helhed handler om at udvikle efter standarder Det gør løsningerne lette at vedligeholde og opgradere.

Sitecore udvikling og Sitecore løsninger

Vi er et erfarent hold, som har udviklet mange forskellige Sitecore løsninger gennem de sidste 10 år. Vi tilbyder vores ekspertise til alle der har brug for et hold Sitecore eksperter og som gerne vil udnytte Sitecore optimalt.

Vi håndterer alt fra den indledende planlægning. Herunder platformstrategi, UX, service design, implementering, projektledelse og optimering

Sitecore løsninger. Det hele starter med platformen

Vi sætter stor ære i at strukturere og planlægge den forestående løsningsarkitektur. Derfor tilstræber vi os på, at sikre at løsningen bliver så fleksibel for dig som marketer at bruge. Og for dine kunder at interagere med.
Slut med statiske løsninger som begrænser dig i dine muligheder når du udarbejder indhold eller opretter kampagner. Få fuldt udbytte af Sitecore Experience platformens mest værdifulde funktioner, så som personalisering, A/B split tests og marketing automation.

Sitecore udvikling, herunder løsningsdesign

Hos Pintle bestræber vi os på, at designe løsninger som er brugervenlige. Det gælder både for brugerne, som for de mennesker der skal arbejde med løsningen til dagligt. Dette kaldes for servicedesign. Tanken består i, at udvikle brugervenlige løsninger som imødekommer alles interesser som skal anvende løsningen.

For os er det vigtigt, at løsningen er let og overskuelig at arbejde med. Samtidig skal den leve op til de standarder der er indenfor udvikling. Dette sikrer, at løsningen kan udvides, opgraderes og integreres og dermed kan tilpasses forretningen løbende.

Dette kan du forvente, hvis du vælger et samarbejde med os

Du kan forvente et dedikeret og top professionelt Sitecore team, som ikke går på kompromis med kvalitet. Vores erfaring kombineret med vores engagement, garanterer det bedste indenfor Sitecore rådgivning, strategi, implementering, front-end og projektledelse.

Hvorfor vi gør hvad vi gør

Se hvad der driver os

Hvorfor vælge os til Sitecore udvikling?

Se hvorfor du skal vælge os som din Sitecore partner

Bliv partner med Pintle

Ønsker du Sitecore eksperter på dit hold, som kan hjælpe med at udvikle meningsfulde relationer med dine kunder, så kontakt os i dag.

Kontakt os