Standarder ved Sitecore implementering - Hvorfor vi gør det vi gør

At bygge og opsætte en Sitecore platform korrekt, så den understøtter fleksibilitet og skalerbarhed, og samtidig sikre at den er let at opgradere og fremtidssikret, er ikke en let opgave

Pintle succes and thinking

Igennem årene har vi set mange forskellige Sitecore løsninger og endnu flere forskellige typer implementeringer.
Sitecore har altid været kendt for at være en platform som kan bygges og opsættes på mange forskellige måder for at imødekomme individuelle ønsker og behov ift. funktionalitet og integrationsmuligheder.

Dette er stadig en af styrkerne ved platformen, men alting har en pris. Når man har så mange muligheder for at integrere og tilpasse sin løsning på kryds og tværs, øges risikoen automatisk for, at man får langt sværere ved at optimere, opgradere og dermed udbygge sin forretning.

Efter Sitecore har udviklet sig til en Marketing platform, er behovet for kontinuerlig opgradering steget. Sitecore indeholder følsomme persondata, adfærdsdata og evt. andre kritiske virksomheds- og personoplysninger, som kræver vedvarende vedligehold.

Da Sitecore blot var et CMS system, var der ikke det samme behov for, at virksomheder opgraderede deres løsning. Der var ingen personfølsomme data og CMS systemet indeholdt typisk blot sider om virksomheden og evt. kontaktoplysninger.

I dag er virksomhedens website den primære kanal til at tiltrække nye leads, få nye potentielle kunder, leverandører mm. Det er samtidig kanalen til at servicere nuværende kunder, så de ikke går over til konkurrenten.
Websitet har udviklet sig til at være den centrale kanal for al kommunikation og integration, og uden den vil virksomheder ikke overleve længe i et stadig skiftende marked.

At bygge en Sitecore løsning så den understøtter fleksibilitet og skalerbarhed, samtidig med at den let skal kunne opdateres og opgraderes, er ikke en let opgave. Mange virksomheder har brugt måneder sågar år på Sitecore opgraderingsprojekter, som har ledt til en masse frustration og flere har har valgt alternative løsninger for at nå de strategiske mål som de har sat sig.

Se vores anbefalinger til opgradering af din Sitecore løsning her

I sidste ende handler det om hvordan SItecore løsningen er bygget. Anvendelse af standarder sikrer at løsningen er optimeret til skalerbarhed og integrationer. Det handler om ikke at bygge specialbyggede løsninger hverken i eller udenfor platformen. Anvendelse af services, sikrer et skalerbart økosystem, som kan ændres eller udskiftes hvis nødvendigt.

Hos Pintle anvender vi altid standarder når vi bygger din Sitecore løsning. Det gælder såvel for Sitecore implementeringen (back-end), som for præsentationen af dit website (front-end).

Se hvordan vi følger standard designprincipper her

Så hvorfor er det vigtigt for dig?

Sitecore består af et væld af features, og benyttes disse optimalt, kan der opnås store forretningsmæssige fordele. Men for at kunne udnytte det fulde potentiale, er det en forudsætning at platformen er bygget korrekt og efter de rigtige udviklingsprincipper.

Er du i tvivl?

Er du usikker på hvad du får ud af, at opgradere din nuværende Sitecore platform? Eller er du i tvivl om Sitecore Experience platformen er den rigtige for dig og din virksomhed? Vi kan hjælpe dig i dit valg og fremvise eksempler på hvilke fordele din virksomhed kan få ved at udnytte det fulde potentiale i Sitecore Experience platformen.

Kontakt os

Hvorfor du skal vælge os!