Hvorfor vælge os?

Hvis du gerne vil have mulighed for at udnytte det fulde potentiale og få fuldt udbytte af din Sitecore licens, så skal du vælge os som din Sitecore partner.

Vi har arbejdet med SItecore i mere end 10 år og vi ved om nogen hvor vigtigt det er for marketingfolk at have en fleksibel og stabil platform. Den skal kunne tiltrække kunder og skabe gode personlige oplevelser, som sikrer at kunderne kommer igen og bliver serviceret med relevant indhold på det rigtige tidspunkt.

Desværre har de fleste bureauer hverken tid eller knowhow til bygge solide Sitecore løsninger, der kan bistå med ovenstående.

Vi har holdt mange møder med bekymrede kunder der stiller spørgsmålstegn ved, om Sitecore rent faktisk kan levere, hvad de lover. Hovedårsagen er, at deres løsning ikke er bygget til at understøtte alle de funktioner, som Sitecore Experience platformen tilbyder.

Når du køber et licenseret produkt som Sitecore, forventer du at kunne udnytte alle de funktioner, som platformen tilbyder. Men fordi platformen er så fleksibel og kan integreres og bygges på mange forskellige måder, er det desværre meget almindeligt, at kunderne ender med en tilpasset og ufleksibel løsning. Se vores tilgang til Sitecore implementering

Hos Pintle tilbyder vi en service, som undersøger hvorvidt din Sitecore løsning er frentidssikret. Vi kalder denne service for Sitecore Puls.

Så hvis du ønsker en Sitecore partner, som ved hvad der kræves for, at du kan få det fulde udbytte af din Sitecore licens, så kontakt os i dag.