WordPress

WordPress er længere blot et blog CMS

Et WordPress-websted er en fremragende, omkostningseffektiv løsning til små- og nystartede virksomheder, der ønsker at udvikle en stærk online tilstedeværelse. Her hos Pintle leverer vi WordPress-websteder af høj kvalitet der imødekommer dine nøjagtige krav med tilpassede integrationer efter behov.


WordPress-fordele

  • Evnen til at optimere temaer ved at anvende brugerdefineret styling og funktionelle opdateringer
  • Opdater nemt indhold på dit websted via et let anvendeligt administrationsmodul når og hvor du vil
  • WordPress-kode overholder de nyeste WC3-standarder, hvilket sikrer tilgængelighed, sikkerhed og privatliv
  • Vælg mellem et bibliotek med tusindvis af temaer
  • Responsive websteder på tværs af de nyeste enheder
  • Relativ hurtig proces, så du hurtigt kan komme i gang med dit websted

WordPress + WooCommerce

Mere end 28% af alle onlinebutikker i verden anvender denne kombination. Og dermed er det en bevist succes for små til mellemstore virksomheder at sælge deres produkter og tjenester online.
Ved hjælp af WordPress og WooCommerce leverer vores team den komplette tegning til din online webshop-tilstedeværelse, der kan starte enkelt og skalere, når din virksomhed udvikler sig.

Wordpress CMS
Technology integrate the experience

Udvid og integrer

Integrationer til dine eksisterende systemer som Salesforce, Microsoft Dynamics, e-conomic eller SAP giver komplet automatisering og er en af de mest omkostningseffektive løsninger på markedet i dag.

Administrer omkostninger

Hvis du arbejder med et stramt budget, kan vi hjælpe dig med at vælge et WordPress-tema af høj kvalitet, der opfylder dine forretningskrav, og optimere temaet ved at anvende tilpassede ændringer til typografiark for skrifttyper og farver, så det stemmer overens med din branding. Derudover er vi i stand til at udføre udviklingsændringer på hjemmesiden. Der er tusindvis af WordPress-temaer tilgængelige. Vi administrerer den indledende opsætning, konfigurerer serverinstallationen og integrerer eventuelle ekstra plugins efter behov.

Manage costs

Kom i gang i dag

Få mere ud af din Wordpress, kontakt os for mere information


[javascript protected email address]

Må vi ringe dig op?